ساخت و تخصیص دیتابیس

ساخت و تخصیص دیتابیس

تاریخ : شنبه 05 مهر 1399 زمان : 13:01 | بازدید : 99
نویسنده : محمد محبوبی | نظرات (0)

آموزش ساخت و راه‌اندازی یک وب‌سایت وردپرس

 

بهترین گزینه پیش روی کاربران فارسی وردپرس، دانلود نسخه فارسی این CMS است که به راحتی و در آدرس wp-persian.com، در دسترس کاربران قرار گرفته است. بعد از ورود به صفحه دانلود، امکان دانلود وردپرس با فرمت.zip و.tar وجود دارد.

 

بسته به هاست موردنظر شما، پس از دانلود وردپرس می‌توانید نسخه زیپ شده یا آن زیپ آن را بر روی‌هاست خود آپلود کنید. در نظر داشته باشید که آدرس انتخابی شما در محل‌هاست، با آدرس وب‌سایت در دامنه شما هماهنگ است.

 

ساخت و تخصیص دیتابیس

 

آموزش ساخت و راه‌اندازی یک وب‌سایت وردپرس

 

شاید در آغاز شنیدن این عبارت جدید کمی ترسناک باشد، اما در اغلب پنل‌های هاست می‌توانید تنها با چند کلیک ساده، دیتابیس اختصاصی وب‌سایت را بسازید. بهتر است نام دیتابیس و پسورد انتخابی را در جایی یادداشت کنید تا از دسترس شما خارج نشود.

 

در نظر داشته باشید که کلمه عبور انتخابی شما برای دیتابیس در میزان امنیت وب‌سایت تأثیرگذار است. دیتابیس یک وب‌سایت شامل تمامی اطلاعاتی می‌شود که به‌صورت شناور در وب‌سایت شما ثبت و ذخیره می‌شود. پس از ساخت دیتابیس می‌توانید این اطلاعات را در آدرس اختصاصی وردپرس بارگذاری کنید.

 

در بعضی شرایط ممکن است لازم باشد تا فایل wp-config.php را در فایل منیجر هاست ادیت کنید و این اطلاعات را در آن وارد کنید. هرچند اغلب هاست‌ها شرایطی ساده‌تر را برای نصب وردپرس در اختیار شما قرار می‌دهند.

 

نصب نهایی

 

آموزش ساخت و راه‌اندازی یک وب‌سایت وردپرس

 

با مراجعه به آدرس انتخابی در سایت شما (برای مثال http://example.com/wp-admin/install.php)، به صفحه نصب وردپرس منتقل خواهید شد. در این صفحه از شما می‌خواهند تا نام وب‌سایت، نام کاربری، کلمه عبور و اطلاعات مربوط به وب‌سایت را وارد کنید.

 

وارد کردن ایمیل شخصی شما در این لحظه بسیار تأثیرگذار است، زیرا در صورت بروز هرگونه مشکل در مراحل نصب و ورود به وب‌سایت، این ایمیل به عنوان مرجع ارتباطی با وب‌سایت به حساب خواهد آمد.

 

انتخاب پوسته یا تم

 

آموزش ساخت و راه‌اندازی یک وب‌سایت وردپرس

 

پوسته وب‌سایت شما پس از نصب وب‌سایت، پوسته اختصاصی وردپرس است که معمولاً یک پوسته ساده و کم و بیش ضعیف به حساب می‌آید. پوسته‌های رایگان وردپرس را می‌توانید از منو «پوسته» در وب‌سایت خود نصب کنید.

 

در نظر داشته باشید که باید پوسته‌ای را انتخاب کنید که اولاً با زبان فارسی هماهنگ باشد و دوما از نظر طراحی با استاندارد‌های روز فاصله نداشته باشد. یک پوسته مناسب، واکنش گرا است و در چند ساله گذشته، به صورت ممتد، به‌روزرسانی شده است.

 

پوسته‌ای که مدت‌ها از به‌روزرسانی آن می‌گذرد، با تغییرات همیشگی وردپرس هماهنگ نیست و خیلی زود دچار مشکلاتی خواهد شد که تنها برنامه‌نویسان حرفه‌ای پی‌اچ‌پی می‌توانند آن را مرتفع کنند.

 

پوسته‌های کامل و حرفه‌ای وردپرس اغلب در دایره پوسته‌های پولی قرار می‌گیرند که می‌توانید آن‌ها را از سایت‌های خارجی خریداری کنید. وب‌سایت‌های ایرانی نیز به صورت غیر قانونی و بدون هماهنگی طراح پوسته، این پوسته‌های ادیت‌شده و فارسی شده را با قیمت‌هایی اندک به شما می‌فروشند. هرچند به‌روزرسانی پوسته‌های ایرانی همیشگی نیست و معمولاً با تأخیر انجام می‌شود.

 

وب‌سایت ThemeForest، مشهورترین وب‌سایت جهان در زمینه فروش پوسته‌های وردپرس است که محصولات آن اغلب با قیمتی بین ۲۰ تا ۷۰ دلار به فروش می‌رسند.

 

افزونه‌ها و مسیر نهایی وب‌سایت

 

آموزش ساخت و راه‌اندازی یک وب‌سایت وردپرس

 

هرچند نصب وردپرس به معنی شروع فعالیت یک وب‌سایت است، اما این افزونه‌ها هستند که در عمل، مسیر حرکتی وب‌سایت شما را مشخص می‌کنند. یک وب‌سایت خبری باید افزونه‌های هماهنگ با انتشار اخبار، بهبود SEO و کاهش فشار بر روی سرور را در وردپرس نصب کند.

 

وب‌سایت‌های فروشگاهی نیز نیاز دارند تا پوسته و افزونه‌هایی هماهنگ با طراحی فروشگاه، پرداخت اینترنتی و راهنمای ارسال کالا را در وردپرس راه‌اندازی کنند. هزاران افزونه وردپرس در اختیار کاربران قرارگرفته که هرکدام از آن‌ها راهکاری متفاوت را پیش روی کاربران قرار می‌دهند.

 

به این موضوع باید دقت شود که افزونه‌های بد یا به‌روزرسانی نشده، می‌توانند یک وب‌سایت وردپرسی را تخریب کنند پس بهتر است پیش‌از نصب هرگونه افزونه وردپرس، یک نسخه پشتیبان از وب‌سایت خود تهیه کنید.

 

منبع:

https://www.bartarinha.ir/fa/news/927533/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DB%8C%DA%A9-%D9%88%D8%A8%E2%80%8C%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3

ارسال نظر برای این مطلب


کد امنیتی رفرش